fredag 10 februari 2012

Bortglömd blogg

Ooops... Nu har jag verkligen varit taskig mot min blogg eftersom att jag inte har skrivit här på länge, lite för länge egentligen om man frågar mig. Men till mitt försvar så skrev jag ett inlägg på tåget på väg till Göteborg i fredags förra veckan, dock verkar det som att det inte ville publiceras. Vi alla vet ju hur täckningen på tåg är...

Jag ska passa på att förvarna om ett relativt långt inlägg...

Som jag precis skrev så var vi i Göteborg förra helgen för att fira Anna som fyllde år i måndags, så det blev ett tidigt födelsedagsfirande. Självklart så fick hon presenter av oss i form av en hushållsvåg och ett par fina allt-i-allo-glas. Det roliga med hushållsvågen var att jag gjorde narr av namnet, AndersPetter, och var helt nojig över att det inte var en fin present nog men det visade sig att det skulle vara ett bra märke. Snacka om att slå huvudet på spiken! Blir Anna glad så blir jag glad. Jag fick minsann också födelsedagspresenter eftersom att jag också är ett februaribarn. Det blev en personlig och rolig födelsedagspresent för paketen jag fick gick ihop med varandra. Anna hade skrivit ihop ett sött häfte med olika recept på gröt och så fick jag lite tillbehör till det. Tanken med presenten var att jag har frågat Anna om tips på god gröt eftersom att jag personligen tycker att det smakar papper när man äter det bara som det är. Så det var en rolig, personlig och fin present!

När vi anlände till Centralen i Göteborg så mötte Chrille och en skuttande Anna upp oss och sen tog vi spårvagnen hem till Anna där vi lämnade våra grejer, snackade lite för att senare dra vidare mot den indiska restaurangen Masala som i princip låg bakom hörnet. Riktigt god mat fick vi äta och det var faktiskt mycket roligt att äta något som man inte äter i vanliga fall. Indisk mat har jag inte ätit på år och dar. När vi hade ätit klart så gick vi hem till Anna igen för att bara ta det lugnt. Alla var trötta så det blev faktiskt så att vi gick och la oss tidigt allihopa.

Under natten sov varken jag eller Olle så himla bra. Vi hade fått låna en stor luftmadrass av hans mamma som vi skulle sova på. Madrassen var skön att ligga på så länge den var fullt uppblåst. Men under natten så pyste lite luft ut så man sjönk ner i madrassen och fick ont i både rygg och höfter och så fort den ena vände på sig så vaknade den andra. Ja ni förstår ju mönstret... På morgonen låg vi och drog oss en stund innan vi gick upp och den godaste frukosten på länge serverades. Anna kan sina grejer! Efter frukosten gjorde vi oss i ordning för en runda på stan.

Eftersom att Anna bor nära själva innerstan så gick vi faktiskt dit, det tog ca 20 min kanske. Väl inne i stan så delade vi på oss inne i Nordstan och tanken var att jag skulle hitta en ny klänning till kvällen och lite annat smått och gott. När vi hade gått runt och provat lite klänningar och annat skoj i affärerna så hittade jag till slut min klänning. Den bara hängde där och ropade efter mig! Jag provade den och den satt som en smäck och jag blev överlycklig. När vi hade hittat allt vi skulle ha så mötte vi upp grabbarna för en liten bit mat innan vi stack hemåt för att börja göra oss i ordning för kvällens bravader.

Väl hemma hos Anna igen började vi göra oss i ordning, korkade upp och åt en sista gång innan vi tog spårvagnen till utestället Excet. Medan jag och Anna stod i kön och frös som nötter så gick Olle och Chrille iväg för att kissa. Efter en jävligt lång stund ringde jag Olle och frågade var dom höll hus varpå han svarade att polisen hade haffat tag i dom för att prata om deras offentliga kisseri. När vi nästan var längst fram i kön så kom grabbarna igen och vi kunde gå in och skaka på rumporna.

Så mycket folk som det var på Excet har jag nog aldrig sett någonstans. Herregud alltså! Jag har ju svårt för när folk pucklar på en när man är ute och dansar och på detta stället så var det så mycket folk att man nästan var tvungen att vara insmetad med vaselin för att kunna glida förbi varandra. Trots den enorma folksamlingen så var det en rolig kväll och nu har vi betat av två roliga uteställen i Göteborg av flera stycken. Efter allt dansande så bestämde vi för att gå och käka innan vi skulle sticka hem och efter en kebabsallad så landade vi till slut i Annas stora säng där vi alla sov den natten.

Efter bara några få timmars sömn så vaknade vi och drog oss väldigt länge innan kraften att gå upp infann sig. Lite frukost intogs och sen var det slapp hela dagen som gällde innan vi skulle åka hem. Dessutom kom det fram att polisen inte alls hade haffat Olle och Chrille för offentligt kisseri... DOM GICK OCH TOG EN ÖL INNE I VÄRMEN I VÄNTAN PÅ ATT VI SKULLE KOMMA LÄNGRE FRAM I KÖN! Av någon anledning så valde Olle att dra en liten historia för mig, dumsnut.

Vid halv sex åkte vi tillbaka till Centralen för att ta tåget hem. Det kändes sorgligt för vi hade haft så jäkla roligt och tiden gick alldeles för snabbt. Men samtidigt skulle det bli skönt att komma hem till våra älskade hundar som Olles bror och mamma hade passat medan vi var iväg.

Vi hade verkligen tur med tågresan både upp och hem för vi behövde inte vänta länge mellan det enda bytet vi hade och SJ var för en gång skull i tid, vilket dom inte är så bra på vad jag har förstått det som.

Tack för en otroligt rolig helg mina vänner! Det får vi göra om snart igen!


Anna och jag

Olle och jag

Olle och Chrille

Anna och Chrille

Anna, Olle och Chrille
Mina tre favoriter :)



1 kommentar:

  1. Åh underbara Mia!! Hade en helt fantastisk helg!
    Vågen har använts och den funkade hur bra som helst! Och jag är jätteglad att du gillade din present :)
    Vi bara väntar på att ni ska komma hit igen...

    SvaraRadera